Afstudeerstage Smart Buildings

Wat zijn de ontwikkelingen binnen “smart” buildings, en hoe kunnen we daarop inspelen?

Wat wordt je opdracht?

Het team elektrotechniek van de adviesgroep Sustainable, Mechanical, Electrical & Plumping van onze divisie Gebouwen biedt een afstudeerstage Smart Buildings.
 
Smart is een container begrip geworden waaraan verschillende zaken zoals comfort, energiezuinigheid, veiligheid, historische gegevens (dataloggen, trends, big data) kunnen worden opgehangen. Maar wat maakt een gebouw nu werkelijk “Smart” en hoe zit deze integratie er dan uit nu en over 20 jaar? Dat willen wij graag met behulp van jou onderzoeken! Zijn bijvoorbeeld de installaties in een gebouw, of delen hiervan, zelflerend zodat deze een voorspellend vermogen kunnen opbouwen en hierdoor sneller kunnen anticiperen op situatiewijzigingen? Erg interessante ontwikkelingen wat wij helder willen krijgen door middel van dit onderzoek.

Het is de bedoeling dat je een visie ontwikkelt op dit gebied en kijkt naar de huidige mogelijkheden in de markt. Je zult installaties qua opzet en platform vergelijken, en tevens een innovatieve doorkijk maken naar de toekomst. Vragen hierbij zijn bijvoorbeeld; waar staat de techniek nu, hoe ontwikkelt de techniek zich de komende jaren en wat kan Arcadis hiermee in haar dienstverlening richting haar klanten? De uiteindelijke specifieke opdracht zal samen besloten worden.

We vragen een student die zelfstandig kan werken, en regelmatig de voortgang en inhoud bespreekt binnen Arcadis, zodat ook wij blijven leren.

Wat vragen wij?

Studenten die de opleiding elektrotechniek volgen op hbo of wo niveau en op zoek zijn naar een afstudeerstage. Verder ben je:

  • zelfstandig;
  • resultaatgericht;
  • pro-actief;
  • collegiaal;
  • enthousiast;
  • oplossingsgericht.

Goede communicatieve vaardigheden (mondeling en schriftelijk) in de Nederlandse en Engelse taal is vereist.

Wat bieden wij?

Arcadis is de leidende wereldwijd opererende ontwerp- en consultancyorganisatie op het gebied van de natuurlijke en gebouwde omgeving. Met de toepassing van onze diepe marktsectorkennis gecombineerd met ontwerp, consultancy, engineering, project- en management diensten werken we samen met onze klanten aan uitzonderlijke en duurzame resultaten.

Binnen de verschillende onderdelen van Arcadis bieden wij studenten een kans om praktijkervaring op te doen in vorm van een stage of afstudeeropdracht. Jaarlijks kiezen meer dan 150 studenten voor Arcadis. In de meeste gevallen bepalen onze projecten de globale inhoud van de stage dan wel de afstudeeropdracht. Echter de daadwerkelijke invulling van de stage c.q. het afstuderen komt in samenspraak met de student tot stand. Daarnaast zal een van onze medewerkers je begeleiden tijdens het uitvoeren van de opdracht en laat hij/zij je kennismaken met de medewerkers, de cultuur en de mogelijkheden van Arcadis. Goed om te weten dat Arcadis een stagevergoeding verstrekt.
Op onze website vind je meer informatie over ons bedrijf.

Heb je vragen?

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Raïscha O’Prinsen, Campus Recruiter, via telefoonnummer 06-50736808 of via raischa.oprinsen@arcadis.com. Solliciteren kan alleen via de sollicitatiebutton boven- of onderaan deze pagina, niet via de e-mail.
 
Om jouw sollicitatie nog beter te kunnen beoordelen ontvangen wij via de button “direct solliciteren” een recent CV en zien we graag de volgende aspecten terug in je motivatiebrief:
•           reden sollicitatie
•           maximale reisbereidheid
•           beschikbaarheid (aantal uren per week en gewenste startdatum)
•           taalbeheersing
 
Uitzend- en W&S bureaus hoeven niet te reageren, acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer
Raïscha O'Prinsen

Campus recruiter

Mail LinkedIn
Stage Alert
Maak hier een alert aan om op de hoogte te blijven van alle nieuwe stages bij Arcadis

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. This includes cookies from third party social media websites if you visit a page which contains embedded content from social media.