Arcadis inhousedag 14 en 15 december 2017

Arcadis opent op donderdag 14 en vrijdag 15 december 2017 haar deuren voor jou. Kom jij met ons kennis maken en unieke projecten in Rotterdam bezoeken?

Wat wordt je opdracht?

Wat gaan we doen?
Na enkele presentaties en kennis te hebben gemaakt met Arcadianen op ons kantoor in Rotterdam, gaan we met de bus naar het centrum van Rotterdam. Na een rondleiding op het centraal station bezoeken we het project “7 square endeavour”, waar Arcadis partner van is. Daarna dagen we je uit om na te denken over de casus die betrekking heeft op dit project. De eerste dag sluiten we af met een diner en drankje en zullen er collega's aansluiten, waarmee je in gesprek kan gaan om jouw toekomstmogelijkheden bij Arcadis te bespreken. We overnachten in Rotterdam. De volgende dag werk je met vijf anderen verder aan de casus "7 square endeavour". Op deze manier dragen jullie mogelijk direct bij aan het toekomstig succes van Arcadis. 

Deze anderhalve dag wordt vrijdag de 15e afgesloten in Rotterdam met de teampresentatie en een lunch. 
Het programma is geheel verzorgd (inclusief overnachting) en start om 9.00 uur vanaf ons kantoor in Rotterdam.
 
De inhousedagen van Arcadis worden beschreven als een echte aanrader! Studenten die deze dag eerder bijwoonden, waren erg positief en gaven aan dat hun verwachtingen waren overtroffen. Zij kregen een goede indruk van de werkgebieden en werkzaamheden binnen Arcadis, iets wat wij erg belangrijk vinden. Als potentieel talent van onze organisatie vinden we het belangrijk dat jij naar huis gaat het een beeld van jouw mogelijke bijdrage aan Arcadis. 

Kun je niet wachten en ben je benieuwd waartoe deelname aan de inhousedag kan leiden? Lees dan de blogs van onze ambassadeurs.

Wat vragen wij?

Wanneer kom je in aanmerking voor de inhousedag?

  • Je hebt een technische / bèta achtergrond en je bevindt je op dit moment in het laatste jaar van je studie (hbo of wo master). Heb je net je studie afgerond dan ben je ook van harte welkom! Ben je benieuwd met welke opleidingen je bij Arcadis terecht kan? Klik dan hier.
  • Daarnaast is beheersing van de Nederlandse taal een vereiste om de inhousedag goed te kunnen volgen en actief te beleven.

Maar vooral: Je hebt zin in twee leuke, interessante en actieve dagen, waarbij je spreekwoordelijk in de keuken komt kijken van de in- en externe werkomgeving van Arcadis. Naast dat je kennis gaat maken met Arcadianen, ontmoet je studenten van andere hogescholen en universiteiten waarmee je actief aan de slag gaat met een casestudy.

Let op: voor de inhousedagen kunnen wij maximaal 25 studenten verwelkomen! Dit gebeurt op basis van selectie. 

Wat bieden wij?

Arcadis is de leidende wereldwijd opererende ontwerp- en consultancyorganisatie op het gebied van de natuurlijke en gebouwde omgeving. Samen met onze klanten werken we aan uitzonderlijke en duurzame contractsolutions op basis van  onze brede marktsectorkennis gecombineerd met ontwerp, consultancy, engineering, project- en managementdiensten. Daarmee is Arcadis toonaangevend op het gebied van duurzaamheid binnen onze sector. Ook ontplooien we veel initiatieven als het gaat om maatschappelijk verantwoord ondernemen. Onze mission statement is "improving quality of life". Kernwaarden zijn daarin integriteit, duurzaamheid, samenwerken en focus op de klant. 

Binnen Arcadis is volop ruimte voor vernieuwende ideeën. We bieden goede ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden die jou helpen je talent te benutten. Denk hierbij aan programma's als global shapers en imagineers. Daarnaast kent Arcadis marktconforme arbeidsvoorwaarden. Op onze website vind je meer informatie over ons bedrijf.

Heb je vragen?

Je kunt letterlijk laten zien waarom juist jij deze dag erbij moet zijn! Dit doe je door een filmpje in te sturen waarin je jezelf voorstelt. Een brief of filmpje met CV is verplicht. Indien je via een filmpje wilt solliciteren, adviseren wij je om in een worddocument de link van de film te zetten (bijvoorbeeld Youtube) en het document te uploaden bij jouw sollicitatie. Aangezien er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is, zijn wij genoodzaakt een selectie te maken. Om die reden behandelen wij jouw aanmelding als een sollicitatie. Geef ook duidelijk aan of en wanneer je op zoek bent naar een afstudeerplek of een baan.
Ben je door een stagiair of Arcadiaan geattendeerd op deze inhousedag, vermeld dan haar of zijn naam in jouw motivatiebrief.

Let op: aanmelden is mogelijk tot maandag 27 november 2017 (12.00 uur).
Uiterlijk maandag 4 december zullen wij je via e-mail laten weten of je daadwerkelijk kunt deelnemen. De uiteindelijke selectie van de 25 deelnemers zal onder andere gebaseerd worden op ingezonden filmpje, opleiding en kwaliteit brief en CV.

Neem voor meer informatie over de Arcadis inhousedag contact op met Marianne Wagner, assistent recruiter, telefoonnummer 06-1156 4528 of via e-mail marianne.wagner@arcadis.com. Like ons op Facebook en/of praat mee via Twitter #ihdanl en deel dit bericht middels de share-knoppen onderaan deze vacature.

Solliciteer
Marianne Wagner

Assistent recruiter

+31 (0)6 1156 4528 Mail LinkedIn
Vacature Alert
Maak hier een alert aan om op de hoogte te blijven van alle nieuwe vacatures bij Arcadis

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. This includes cookies from third party social media websites if you visit a page which contains embedded content from social media.