Meewerkstage “marketing en communicatie processen”

Wil jij ervaren hoe het is om op de marketing en communicatie afdeling van een wereldwijde organisatie te werken, en jouw eigen input te leveren?

Wat wordt je opdracht?

Marketing & Communicatie verzorgt de marketing, interne en externe communicatie voor Arcadis Nederland BV vanuit de Europese strategie.  

Marketing & Communicatie gaat zich scherper richten op de activiteiten die het verschil maken. Impact en kwaliteit gaan voor kwantiteit. We willen bereiken dat de informatie die Arcadis naar buiten brengt meer impact heeft. De resultaten die we generen willen we op elk moment inzichtelijk hebben. Om deze verandering te realiseren is een goed georganiseerd en adequaat werkproces van vitaal belang. Helderheid en structuur zijn cruciaal. Jij kunt hier een belangrijke rol in spelen. We zoeken een student voor een meewerkstage in Arnhem en Amersfoort, die deze processen uitpluist en structuur aanbrengt, in de vorm van guidelines en templates.

Lijkt het jou een uitdaging om op de Marketing & Communicatie afdeling van een grote internationale organisatie jouw stempel te drukken? Lees snel verder en kijk of je voldoet aan het gevraagde profiel!

Wat vragen wij?

Wij zoeken een hbo of wo student die in de laatste fase zit van de opleiding richting communicatie en marketing. Jouw profiel:

  • Je hebt een proactieve houding en neemt initiatief.
  • Je bent visueel ingesteld.
  • Ervaring met powerpoint en het aansturen van studio’s is een pre.
  • Je communiceert gemakkelijk en geeft je eigen behoeftes aan.
  • Je bent organisatorisch sterk, nauwkeurig en stressbestendig.
  • Je bent flexibel en bereid om naar de verschillende kantoren van Arcadis in Nederland te reizen.

Let op: dit betreft géén afstudeeropdracht

Wat bieden wij?

Arcadis is de leidende wereldwijd opererende ontwerp- en consultancyorganisatie op het gebied van de natuurlijke en gebouwde omgeving. Met de toepassing van onze diepe marktsectorkennis gecombineerd met ontwerp, consultancy, engineering, project- en management diensten werken we samen met onze klanten aan uitzonderlijke en duurzame resultaten.

Binnen de verschillende onderdelen van Arcadis bieden wij studenten een kans om praktijkervaring op te doen in vorm van een stage of afstudeeropdracht. Jaarlijks kiezen meer dan 150 studenten voor Arcadis. In de meeste gevallen bepalen onze projecten de globale inhoud van de stage dan wel de afstudeeropdracht. Echter de daadwerkelijke invulling van de stage c.q. het afstuderen komt in samenspraak met de student tot stand. Daarnaast zal een van onze medewerkers je begeleiden tijdens het uitvoeren van de opdracht en laat hij/zij je kennismaken met de medewerkers, de cultuur en de mogelijkheden van Arcadis. Goed om te weten dat Arcadis een stagevergoeding verstrekt, en veel stagiairs/afstudeerders doorgroeien naar junior posities.
Op onze website vind je meer informatie over ons bedrijf.

Heb je vragen?

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Kasper Doppen, Campus Recruiter, via telefoonnummer +31 (0)611587504 of via kasper.doppen@arcadis.com. Solliciteren kan alleen via de sollicitatiebutton boven- of onderaan deze pagina, niet via de e-mail.

Om jouw sollicitatie nog beter te kunnen beoordelen ontvangen wij via de button “direct solliciteren” een recent CV en zien we graag de volgende aspecten terug in je motivatiebrief:
•           reden sollicitatie
•           maximale reisbereidheid
•           beschikbaarheid (aantal uren per week en gewenste startdatum)
•           taalbeheersing

Uitzend- en W&S bureaus hoeven niet te reageren, acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer
Raïscha O'Prinsen

Campus recruiter

+31 (0)6 5073 6808 Mail LinkedIn
Stage Alert
Maak hier een alert aan om op de hoogte te blijven van alle nieuwe stages bij Arcadis

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. This includes cookies from third party social media websites if you visit a page which contains embedded content from social media.