Stage elektrotechnisch ontwerp en advies

Wil jij jouw elektrotechnische kennis in praktijk brengen bij diverse vraagstukken?

Wat wordt je opdracht?

Binnen de divisie infrastructuur zijn we op zoek naar een enthousiaste stagiair!

De inhoud van de stage is gericht op elektrotechnisch ontwerp en advies. Je wordt, in overleg met je teamleider, breed ingezet in de adviesgroep. Projecten die deze adviesgroep de laatste jaren gedaan heeft en waar je aan zou kunnen werken zijn:

  • de installaties van het weg- en tunneltraject A4 Delft – Schiedam;
  • de tunnels A2 Maastricht;
  • de Oostlijn van de Metro te Amsterdam;
  • de bedienings- en besturingssystemen van de meeste grote sluizen en beweegbare bruggen van RWS en;
  • de renovatie en het op afstand bedienen van alle grote sluizen in Zeeland (MOBZ).

De adviesgroep waar je stage komt lopen houdt zich voornamelijk bezig met natte infra installaties, tunneltechnische installaties (TTI), stations en (haven)terminal systemen en integrale veiligheidsvraagstukken. Daarnaast is er een brede integrale expertise binnen de adviesgroep aanwezig op het gebied van projectmanagement, risicomanagement, SE, RAMSHE en duurzaamheid. De voornaamste klanten zijn Rijkswaterstaat, ProRail, energieleveranciers en grote aannemers/installateurs.
 
Ben je leergierig en vind je het leuk om te werken in een projectteam? Kijk dan snel of je voldoet aan de eisen!

Wat vragen wij?

Je bent een hbo/wo student elektrotechniek en bent nieuwsgierig hoe het werkveld van de elektrotechniek eruit ziet. Verder: 

  • is het belangrijk dat je kennis en interesse hebt in de elektrotechnische installaties van infra-objecten (tunnels, sluizen, bruggen e.d.), voedingsinstallaties, verlichtingsinstallaties etc.;
  • is het een pre als je bekend bent met aspecten als RAMSHE, System Engineering en LCC;
  • ben je sterk in zowel schriftelijke als mondelinge communicatie;
  • ben je inhoudelijk gedreven, sociaal contactueel vaardig en ben je klantgericht ingesteld.

Wat bieden wij?

Arcadis is de leidende wereldwijd opererende ontwerp- en consultancyorganisatie op het gebied van de natuurlijke en gebouwde omgeving. Met de toepassing van onze diepe marktsectorkennis gecombineerd met ontwerp, consultancy, engineering, project- en management diensten werken we samen met onze klanten aan uitzonderlijke en duurzame resultaten.
Binnen de verschillende onderdelen van Arcadis bieden wij studenten een kans om praktijkervaring op te doen in vorm van een stage of afstudeeropdracht. Jaarlijks kiezen meer dan 150 studenten voor Arcadis. In de meeste gevallen bepalen onze projecten de globale inhoud van de stage dan wel de afstudeeropdracht. Echter de daadwerkelijke invulling van de stage c.q. het afstuderen komt in samenspraak met de student tot stand. Daarnaast zal een van onze medewerkers je begeleiden tijdens het uitvoeren van de opdracht en laat hij/zij je kennismaken met de medewerkers, de cultuur en de mogelijkheden van Arcadis. Goed om te weten dat Arcadis een stagevergoeding verstrekt, en veel stagiairs/afstudeerders doorgroeien naar junior posities.
Op onze website vind je meer informatie over ons bedrijf.

Heb je vragen?

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Raïscha O’Prinsen, Campus Recruiter, via telefoonnummer 06-50736808 of via raischa.oprinsen@arcadis.com. Solliciteren kan alleen via de sollicitatiebutton boven- of onderaan deze pagina, niet via de e-mail.
 
Om jouw sollicitatie nog beter te kunnen beoordelen ontvangen wij via de button “direct solliciteren” een recent CV en zien we graag de volgende aspecten terug in je motivatiebrief:
•           reden sollicitatie
•           maximale reisbereidheid
•           beschikbaarheid (aantal uren per week en gewenste startdatum)
•           taalbeheersing
 
Uitzend- en W&S bureaus hoeven niet te reageren, acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer
Raïscha O'Prinsen

Campus recruiter

+31 (0)6 5073 6808 Mail LinkedIn
Stage Alert
Maak hier een alert aan om op de hoogte te blijven van alle nieuwe stages bij Arcadis

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. This includes cookies from third party social media websites if you visit a page which contains embedded content from social media.