Stage ‘Kansen en processen voor de adviesgroep Ruimtelijk Ontwerp’

Wil jij nieuwe kansen voor het team ‘Kabels en Leidingen’ op de kaart zetten?

Wat wordt je opdracht?

Arcadis Nederland BV biedt een stage aan binnen de adviesgroep ‘Ruimtelijk Ontwerp’ in Amersfoort.

 

Binnen de adviesgroep Ruimtelijk Ontwerp werkt ons team ‘Kabels en Leidingen’ aan verschillende integrale projecten. De groep focust zich op het verleggen en herstructureren van kabels en leidingen van infrastructurele bouwprojecten. We zien verschillende markten groeien en we vragen ons af hoe we daarop kunnen anticiperen richting de toekomst. Welke potentiële klanten kunnen wij benaderen en welk advies en welke diensten kunnen wij leveren? Onze huidige klanten zijn aannemers, Rijkswaterstaat en ProRail. Zijn er klanten die we over het hoofd zien? Hier hebben we jouw hulp bij nodig!

 

Ook binnen onze organisatie liggen er kansen. Kunnen we onze krachten bundelen en de expertise van adviesgroep ‘Ruimtelijk Ontwerp’ gebruiken om Arcadis nog sterker op de markt te zetten? Met welke teams of adviesgroepen zijn er samenwerkingsmogelijkheden? We kunnen jouw hulp gebruiken op het gebied van acquisitie, zowel binnen onze eigen organisatie als daarbuiten.

 

Word jij enthousiast van deze mogelijkheid? Lees dan snel verder of je voldoet aan het gevraagde profiel!

Wat vragen wij?

Wij zijn op zoek naar een daadkrachtige stagiair(e), die procesmatig denkt, initiatieven neemt en het leuk vind om vooruit te denken. Je bent in een gevorderd stadium van je hbo of wo studie (technische) bedrijfskunde, civiele techniek of aanverwant. Verder ben je:

  • Proactief;
  • Collegiaal;
  • Zelfstandigheid;
  • Onderzoekend.

 
Let op: dit betreft géén afstudeerstage.

 

Wat bieden wij?

Arcadis is de leidende wereldwijd opererende ontwerp- en consultancyorganisatie op het gebied van de natuurlijke en gebouwde omgeving. Met de toepassing van onze diepe marktsectorkennis gecombineerd met ontwerp, consultancy, engineering, project- en management diensten werken we samen met onze klanten aan uitzonderlijke en duurzame resultaten.

Binnen de verschillende onderdelen van Arcadis bieden wij studenten een kans om praktijkervaring op te doen in vorm van een stage of afstudeeropdracht. Jaarlijks kiezen meer dan 150 studenten voor Arcadis. In de meeste gevallen bepalen onze projecten de globale inhoud van de stage dan wel de afstudeeropdracht. Echter de daadwerkelijke invulling van de stage c.q. het afstuderen komt in samenspraak met de student tot stand. Daarnaast zal een van onze medewerkers je begeleiden tijdens het uitvoeren van de opdracht en laat hij/zij je kennismaken met de medewerkers, de cultuur en de mogelijkheden van Arcadis. Goed om te weten dat Arcadis een stagevergoeding verstrekt, en veel stagiairs en afstudeerders doorgroeien naar junior posities.
Op onze website vind je meer informatie over ons bedrijf.
 

Heb je vragen?

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Raïscha O’Prinsen, Campus Recruiter, via telefoonnummer 06-50736808 of via raischa.oprinsen@arcadis.com. Solliciteren kan alleen via de sollicitatiebutton boven- of onderaan deze pagina, niet via de e-mail.
 
Om jouw sollicitatie nog beter te kunnen beoordelen ontvangen wij via de button “direct solliciteren” een recent CV en zien we graag de volgende aspecten terug in je motivatiebrief:
•           reden sollicitatie
•           maximale reisbereidheid
•           beschikbaarheid (aantal uren per week en gewenste startdatum)
•           taalbeheersing
 
Uitzend- en W&S bureaus hoeven niet te reageren, acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. This includes cookies from third party social media websites if you visit a page which contains embedded content from social media.