Stage- en afstudeer vacatures

Welkom op onze vacature pagina voor stages en afstudeerplaatsen! Onderstaand vind je een overzicht van alle openstaande stage- en/of afstudeerplekken voor de periode september 2020 tot april 2021.

Door de COVID-19-crisis kunnen onze wervingsactiviteiten worden vertraagd of beïnvloed als gevolg van kantoorsluitingen, afwezigheid van werknemers of beoordelingen van vacatures om veiligheids- en zakelijke redenen. We verontschuldigen ons voor eventuele vertragingen die kunnen optreden bij het reageren op sollicitaties. Mocht er geen passende vacature voor jou tussen zitten, moedigen we je aan om een open sollicitatie in te sturen als je geïnteresseerd bent om bij Arcadis in Nederland te werken. We kunnen dan contact opnemen wanneer we terugkeren naar de normale bedrijfsvoering en de veiligheid hebben beoordeeld voor lopende wervingsactiviteiten.

We verzoeken je uitsluitend via deze website en via de betreffende vacature te solliciteren. Daarbij vragen we zowel je CV als ook een motivatiebrief. Mocht je vragen hebben over de vacature, neem dan contact op met onze campus recruiter. Wanneer er geen passende mogelijkheden zijn, kun je ook een vacature alert aanmaken. Zo blijf je op de hoogte van het ontstaan van nieuwe vacatures binnen Arcadis in Nederland.

Zoeken in 15 vacatures

Building Surveyor Civil / Bouwkundig Gebouw inspecteur (TDD)

We hebben een hele mooie kans voor een bouwkundig gebouwinspecteur om ons Transactional Services team te komen versterken.  Wordt je enthousiast om de kwaliteit van bestaande gebouwen te inspecteren in een setting van koop/verkoop (gericht op risico’s) voor veelal internationale klanten dan is hier je kans om je verder te ontwikkelen in een dynamische omgeving.

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. This includes cookies from third party social media websites if you visit a page which contains embedded content from social media.